tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ukkosta ilmassa


Käytiin riehumassa vähän puistossa viime viikolla ja pilattiin varmaan kymmenen mummon päiväunet. Eivaan, Harriet on ihan innoissaan ottamassa kuvia kokoajan ja haluu ottaa niitä musta. No eipä siinä mitää, ehkä oppii olee kameran edessä... Tai sitten ei. Tytöillä oli ihan hurjan hauskaa, vaikka ei mitään erikoista tehtykään. Juotiin/syötiin slushiet ja nautittiin puistosta ja tehtiin temppuja. Pää-asia oli se, että oli hauskaa!
Värjäsin myös hiukset, en halunnut värjätä uudestaan kokonaan punaisella, sillä se ois taas juurtunu kuudeks vuodeks mun hiuksiin kiinni ja en ois saanu punasuutta pois vaikka kuinka haluaisin. Tällä kertaa halusin kuitenkin säilyttää osan punasuudesta, ja ostin vaan tummemman ruskeen ja värjäsin päälle. Tiesin, että punasuus kuultaa kuitenkin läpi! Toinen asia on toi mahtavuuspaita, toi ei ime hikee niin, että koko paita on läpimärkä, toi on mukava ihana ja tuun käyttämään tota vähintään hmm, kokoajan?

Täällä oli myös iha hirvittävä myrsky yö su-ma yönä. En oo ikinä kuullu sellasta ukkosääniä missään, ekaa kertaa vuosiin jopa vähän pelotti ne äänet. Ihan kamalan kuulosia, toisaalta taas niin upeen kuulosta ja näköstä. Ukkonen jopa viihty hetken tässä meiän päällä, ja tuntu et koko Lontoo romahtaa maan tasalle ihan hetkenä minä hyvänsä. Sit se loppu ihan yhtäkkiä n. seittemältä aamulla ja päivällä oli taas +35 astetta. Eli ei vieny ukkonen helteitä pois. Eilinen ja tää päivä on vietetty hyvin iiseissä tunnelmissa, ja aika lailla sisällä. Eilen tehtiin kakkua ja tänään ollaan pelattu monopolia viis tuntia putkeen... Mut mulle kelpaa nyt tälläne hissuttelu taas hetkeks kun huono-olo vaivaa vieläkin. Kyl tää tästä vielä iloks muuttuu sillä huomenna saan kunnon pihviä ekaa kertaa täällä ollessani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti