tiistai 30. heinäkuuta 2013

Crazy tour


Lauantain oli pub crawl eli toiselta nimeltään crazy tour. Teemana meillä oli uniformut ja iskin sitten tollaset armeijakamat niskaan. Pienellä vaivalla sai näyttämään kun oisin ihan kamalasti panostanukin tähän. Mulla on täällä myös mukana mun armykuosinen takki ja iskin sen tohon päälle ennenku metroon lähin, näytin aika huvittavalta suoraan sanottuna. Mun vieressä istu sellanen joku 4 vuotias poika joka tuijotti muo 11 minuuttia putkeen suu auki. Eihän siinä voinut mitään muuta tehdä kun nauraa.
Halusin meikillä ja sormuksilla tuoda asuun kuitenkin jotain supertyttömäistä. En halunnut näyttää mieheltä. Mikäs sen parempi kun kirkkaan pinkit huulet?
Oli ihan hauskaa, ja ehkä vois joskus uudestaankin ottaa. Ja no, mä nyt vaan tykkään asuihin pukeutumisesta ja sellasista tapahtumista missä ihmiset panostaa pukeutumiseen. Oli se sitten tän tyyppistä tai joku linnanjuhlat.
Tuolla tapahtumassa otettiin jonkun verran kuvia, ja toivon, että niitä sais facebookkiin mahollisimman pian se järjestäjä niin voisin tästäkin kertoa enemmän. :--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti