perjantai 19. heinäkuuta 2013

BW


Oli vähän pilvisempi päivä ja viileempi päivä, "vaan" 27 astetta näiden kuvien otto hetkellä. Toisen kerran käytiin watersplashilla ja ei oikee houkuttanu noi vesijutut ku ei tullu niin lämmin kun ei aurinko suoraan paistanut. Viihdyttiin tällä kertaa enemmän siis puiston puolella, jossa kuuma sitten taas tuli helposti. Oon myöskin ollut täällä jo yli kuukauden, mitä ihmettä! Aika vaan juoksee. Ja mietinkin tossa, että jos kaikki kuukaudet menee näin nopeesti niin oon jo ihan hetken päästä suomessa. Ja en tosiaan oo valmis palaamaan vielä, sori vaan mamma!
On tää kiva paikka, ja kodiks voin helposti sanoo. Tunnun kuuluvani tänne ja tykkään ihmisistä täällä, rakastan tätä avoimuutta, valmiutta kysyä neuvoa sekä sitä jos joku kysyy neuvoa multa ja osaan neuvoa sen oikeesee paikkaan, tätä kiireisyyttä joka ei kuitenkaan oo ahdistavaa ja sitä, että täällä tapahtuu kokoajan! Mut kuitenkaan en koe et tää viel on se "mun paikka" jossa vietän loppuelämäni. Kesät ehdottomasti haluun viettää suomessa. Rakastan sitä, et mul on oma auto käytössä siellä ja voin lähtee keskellä yötä uimaan järveen, sitä valosuutta joka on kesällä ympäri vuorokauden, festareita (!!), sillä suomessa festarit on ihanan intiimejä ja pieniä tänne verrattuna, vaikka täällä ihan mahtavia esiintyjiä onkin. Suomen kesässä rakastan myös käydä vanhemmillani, sillä kesäisin se paikka on upea ja rakastan olla siellä. Yksi asia mitä ei todellakaan ole ikävä, on hyttyset! Täällä niitä ei ole, mikä on mahtavaa. Oon myös pikkuhiljaa oppinu rakastaa Englannin kesää. Lämmintähän täällä on riittänyt uskomattoman paljon nyt, mistä en voisi olla onnellisempi. Kun istuu bussissa, joka on täynnä ihmisiä ja jossa ei ilmastointia ole, tunnet kuinka hiki valuu selkää pitkin ja silti hymyilet ja se tunkkainen tukahduttava kuumuus ei haittaa yhtään, voi miettiä mikä meni vikaan kun synnyin suomeen. Mutta tällä hetkellä nautin ihan mielettömästi tästä lämmöstä ja kuumuudesta, haluan ottaa siitä kaiken irti. Haluan nauttia uusista ihmisistä ja seikkailuista joihin uudet ihmiset mut vie. Jos jostain biisistä tuun muistamaan tän kaiken on se Aviciin yllätti muuten toi ruotsalainen lausumistapa tolle wake me up, jota on todella ahkerasti täällä popitettu. Ja arvatkaa kuka menee lauantaina kuuntelemaan Aviciita? MEIKÄ!

5 kommenttia:

  1. Anonyymi7/19/2013

    Ihanan tunnelmallisia kuvia:) Ja wake me up on soinu täälläkin ihan kiitettävästi, ihana kappale!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustavalkosista yleensä just huomaa sen tunnelman kun ei voi keskittyä väreihin, kiitos :-)!

      Poista
  2. Sait just uuden seuraajan...:)
    Tykkään sun tavasta kirjoittaa, kuvista ja blogin ulkoasusta! Tuli hirvee houkutus päästä au pairiksi jonnekki joko kesäksi taikka koko vuodeksi...
    p.s. Mulla ois yks toive/huomautus.. kappaleiden jaksottaminen helpottais huomattavasti lukemista, niin ei silmät pomppisi väärille riville. Mutta ei se mitään, joka tapauksessa: ihana blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetulos :-) ja kiitos paljon positiivisesta palautteesta!

      Poista
  3. ups
    näin jälkeenpäin huomasin tyhmänä, että juuri sitä oot tehnykkin nuissa uudemmissa postauksissa..XD sori!

    VastaaPoista