maanantai 29. heinäkuuta 2013

FOOD!


Lihansyöjät L ja J olivat surullisia kun eivä kertaakaan olleet Lontoossa saaneet kunnon lihaa. Unissan näkivät ribsejä kunnon marinadeilla, sekä lehtipihvejä ja poronkäristystä. No siis joo, täällä tollasen "kunnollisen lihan" syöminen meiän molempien perheissä ainakin on todella harvinaista, ainaista pastaa, pastaa ja lisää pastaa nää perheet vetää. Ku tuun täältä takas, syön ihan tyytyväisesti perunani. Päätettiin siis yks päivä viime viikolla lähteä syömään lihaa, ja päädyttiin tgi friday'siin. Tykkäsin ihan kauheesti tosta tunnelmasta tuolla. Musiikki soi Brucesta Gwen Stefaniin, ja vähän uudemmasta vanhempiin hittibiiseihin ja vielä vanhempaan musiikkiin. Ravintola oli todella täynnä, ja meille sanottiin, että pöytää pitää odottaa 25min-tunti ja odotettiin vaan joku 10minuuttia, joten nopeaa oli. Ruokien tilaus tapahtui nopeasti ja niissäkin kesti vain 10minuuttia saada naaman eteen.
Päädyttiin tollasiin pikkuannoksiin... Kumpkaan ei osannu päättää ottaak ribsiä vai pihviä. No miten ois molemmat? Tulis vielä katkarapuja ja sipulirenkaita. Hintaakin tolla annoksella oli vaan 21 puntaa. Ja syötiinkö kaikki? Tais se mennä kokonaan. Plussaa vielä hyvistä drinkeistä :-)!
Nyt kun ruoka aiheeseen päästiin, voisin vähän sanoo siitä enemmän. Mitä mulla on ikävä? Kunnon mansikoita ainakin tällee kesällä. Onhan täällä mansikoita, mutta ei todellakaan maistu niin hyvälle. Sitten, maitorahka ja kunnon raejuusto. Haluun mun maitorahkan vadelmilla ja lirauksella vadelmakiisseliä kiitos. Haluun mun ruan kanssa kunnon kiinteetä raejuustoo enkä tota pahaa mössöö. Kaipaan myös sitä, että saa itse käydä kaupassa ja ottaa ne tutut tuotteet hyllystä ja tehdä sitä mitä niistä parhaiten ihan huomaamatta tekee. Ruisleipää ei oo niin ikävä, sillä en syö ihan älyttömästi leipää Suomessa. Ei sillä etten tuoretta pehmeetä ruisleivän palaa pahitteeks pistäis jos saisin.
Mikä täällä ruokapuolella on paremmin? Se, että suomessa on kaupasta hyvin vaikea hakea nopeaa pientä evästä. Täällä on joka paikassa niin helpommin nopeasti syötäviä take away eväitä. Suomessa se on ehkä kolmioleipä. Täällä vaihtoehtona on sushia, tuoreita hedelmäsalaatteja, salaatteja, tortillajuttuja ja niitä kolmioleipiä. Eniten toi sushi ja hedelmäsalaattijutut on täällä mukaan lähteny. Ne on tehty samana päivänä ja myydään aina samana päivänä, hintakaan niissä ei ole mikään kamalan paha. Viimeviikolla nimittäin päivällä otin 9 palan sushisekoituksen lounaaksi mukaan elokuvatetteriin ja hinta oli 4 puntaa. Myös tuoreet ananaspalat on jotain ihan parhautta. Ei tarvitse enää syödä säilykepurkki ananaksia!
Ei huonoa ilman jotain hyvää :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti