maanantai 15. heinäkuuta 2013

Brighton


Meille sattu uskomattoman hyvä sää, sillä "ei siellä tunnu niin lämpimältä, siellä tuulee niin paljon". No ei tuullut kyllä lähes yhtään, välillä tuli mukava viilentävä tuuli. Vietettiin nimittäin tuolla koko päivä, lähdin kotoota vähä jälkee kasin aamulla ja tulin takas ennen kahtatoista. Meressä kävin uimassa, minä! Siis huhhuh nyt on meritalviturkki heitetty myös.
Matkat sinne ja takas ei tosiaan ollu kalliita, viis puntaa maksettiin per naama! Siis Lontoossa ei pääse toiselta laidalta toiselle läheskään tolla hinnalla, saati sitten edestakasin. Matka-aikakin on vaan tunnin, joten helppoa ja halpaa päästä rannalle. Tykästyin myös paikkaan kovin muutenkin, ja varmasti tulee vierailtua uudestaan.
Yllätyin myös kovin, kuinka puhtaan näköstä toi vesi oli. Kuinka kirkasta ja turkoosia verrattuna no, Suomen meriveteen

4 kommenttia:

  1. Anonyymi7/15/2013

    Siisti blogi! Kuin oot saanu kavereita tuolta?:>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thänks :-)! Facebookin kautta pystyy tosi paljon ettimään ryhmiä joissa on esim. au paireja, lontoossa asuvia nuoria jne. Ja tapaamisia siellä joku järjestää aina jatkuvasti, ja kannattaa kysellä josko joku asuisi omalla asuinalueella, silla pystyy näkemään helpommin ja on sitten seuraa. :-)

      Poista
  2. Voi kun on ihana blogi ja kivoja kuvia ! :)

    VastaaPoista