torstai 18. heinäkuuta 2013

Jälleen uusi aurinkoinen päivä!


Toi tyttöjen nimeämä watersplash oli ihan huikee paikka lapsille! Ihan mahtava kuumana päivänä, tuol tuli maasta joka paikasta vuorotellen vettä, sankoihin kaatu vettä ja lapset innoissaan alla ootti, että se sanko kaatuu ja nää kastuu mahollisimman paljo. Kuulemma paras päivä ikinä. Ilmanen tollanen löyty suht lähellä meitä. n. 7 min kävelyä josta bussilla 6min ja jonka jälkeen 7min kävelyä. Eli vajaassa puolessa tunnissa pääs helposti. Jos nää säät jatkuu - niinku ois tarkotus - ni mennään kyllä tonne uudestaankin vielä.
Siinä vieressä oli myös puisto missä oli n. 3-11 vuotiaille lapsille tekemistä, ja haastavempiakin kiipeilytelineitä ja ratoja löyty vähän vanhemmille lapsille. Olkoon siis minäkin vielä 11 vuotias, sillä halusin ainakin sitä yhtä rataa kokeilla. Ja kokeilinkin. 

Tänään alko mun pidennetty viikonloppu! Oon yksin täällä kämpässä sunnuntaihin asti, vaikka tuskin täällä sisällä tulee ihan älyttömästi aikaa vietettyä. Leenalla ja mulla on jo liput perjantaille huvipuistoon (a-p-u-a kun katto niitä laitteita netistä) ja lauantaina ois tarkotus vierailla Leigh-on-sea nimisessä paikassa. Pääsee taas mereen uimaan! Hirveesti himottais lähtee jossai vaiheessa vielä mm. Manchesteriin, Liverpooliin ja sit ihan Skotlannin puolelle johonkin! Paljon paikkoja nähtävänä :--) Ryanairilla vois lentää viikonlopuks mm. Ranskaankin johonkin pienemmälle paikalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti