sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Portobello


Eilen oli mahtava ilma, tälläsiä kesäpäivien pitäiski olla! Lämpö nous kolmeenkymppiin ja mieliala sataankahteenviiteen. Portobello marketeilla käytiin muutaman au pairin kanssa taas, ei sieltä mitään mukaan tarttunut vaikka kaikkea kivaa joka paikassa näkykin. Ja jos mä kirjottaisin päiväkirjaa, ni haluisin ehdottomasti ton yhen kuvan kirjoista, noi oli niin upeita!
Ihmisiä oli taas vaihteeks liikkeellä joka paikassa niin älyttömästi, että joissain liikennevaloissa oli ohjaajat jotka neuvoivat milloin tien yli voi mennä ettei siihen keskikaistaleelle (oli siis kaksiosainen suojatie/liikennevalo tsydeemi) tuu liikaa porukkaa. Ja siis kun liikennevaloissa ei ollu kaks, ei kuus, ei kymmenen vaan lähemmäs kolkytä riviä ihmisiä odottamassa tien yli pääsyä. Jokainen lontoon asukki ja turisti ja muukalainen oli eilen kyllä kaivautunu kolostaan ja lähteny liikenteeseen. Enpä kyllä yhtään ihmettele, en mäkään sisälle ois jääny.

Vähän myöhemmin tapasin taas jo joka viikonloppu tapaamaani ihanaa Leenaa, ja aika lentää kyllä silloin aina siivillä! Piti kuitenkin lähteä babysittaamaan illaks, joka osottautu tällä kertaa jokseenkin hermojaraastavaksi. Hengissä ja yhtenä kappaleena selvisin kuitenkin siitäkin. Tänään suuntana auringon palvonta vaihteeks Hyde parkkiin, alkaa pikkuhiljaa muodostuu mun toiseks kodiks.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi7/07/2013

    haitko jonkun järjestön kautta aupairiks? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aupair-worldin kautta etsin itselleni perheen, eli olet itse vastuussa perheen löytämisestä ja kaikista yhteydenotoista jne. Ei välikäsiä siis ottamassa rahaa. Eli en sellaisen kaiken hoitavan järjestön kautta mennyt. :-)

      Poista