sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Eyes on PRIDE


Ihan mahtavaa! Pridessa muuten oli pari kolme häämekkoon pukeutunutta draq queenia ja yhellä oli kukkapuska, heitti sen ja tuli suoraan mulle. Mitäköhän tää nyt sitten meinaa? Jos häissä saa kukkakimpun kiinni, menee seuraavana naimisiin, mut how about now? Pitää odottaa siis ja katsoa mitä se tarkottaa.
Kaikist paras fiilis oli ton Priden jälkeen tuolla kaduilla, niin festarifiilis ku voi olla. Aurinko paisto pilvettömält taivaalta, ihmisii oli enemmän ku torilla 2011 ja kaikil oli rento ja mahtava meno päällä. Musiikki pauhas joka nurkassa ja uudet bileet löyty aina kulman takaa. Mulla jäi myös "kivasti" rajat selkään tosta topista, täällä! Uskomatonta.
Iso porukka meitä ainakin oli, löyty tsekkiläistä, ruotsalaista, kanadalaista, ranskalaista, espanjalaista, itävaltalaista. Tota espajalaisten puhetta oli niin ihana kuunnella, joskus ehkä sen opettelen.

Suuntasin tässä välissä vaihtamaan vaatteet ja alunperin oli tarkotus mennä Camdeniin baariin, mutta oli Sohossa sen verran hyvän näköset menot, että sinne käänty matka. Kaduilla oli mieletön vilske ja kaikki paikat oli täynnä. Hieno fiilis jäi koko reissusta :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti