torstai 20. kesäkuuta 2013

Neighbourhood

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla








No siis tossa ylimmässä "katukuvassa" on meiän kotikatu, yayhorray! Ja joo tossa näkyy kolme kertaa kuvia saman näkösistä kaduista, saman näkösistä taloista ja saman näkösistä teistä ja pihoista. Niitä löytyy kamerasta n. 60 lisää. Selvästi ollaan oltu jännän äärellä.
Tossa ihan lähellä on toi Queens park, josta löytyy niin tenniskenttää, lasten leikkikenttää, petanque aluetta, "eläintarhaa", kahvilaa ja paljon muuta. Hyvä lenkkeily-alue myös :-)
Naureskelin myös että, siitä tietää, että on Lontoossa kun näkee punaisen kaksikerroksisen bussin jonka kyljessä on Harry Potter mainos... :-D Busseista mieleen se, että tää liikenne on ihan hullua! Ihan mielipuolista, total madness. Jos ei mennä isoja pääkatuja vaan katuja joissa on asutusta (josta kuitenkin ahkerasti kokoajan moni ajaa ja tulee vastaan jne) niin ei mahdu kuin yksi auto kerrallaan, vaikka ei ole yhensuuntainen. Vastaan tulevan auton kohdalla, jompikumpi väistää johonkin paikkaan mihin ei ole parkkeerattu autoa tai josta lähtee uusi tie. Ja se vilkkaitten katujen liikenne, oh dear. En ikinä aja tuolla... Hidastuksiakin joka kohdassa ja ihan ihme merkkejä joka paikassa, päällekkäin ja ristiin ja sivuun ja alle. Ihan uskomatonta...

2 kommenttia:

  1. Mä oon asunu Lontoossa jo kaks vuotta enkä oo vielä kertaakaan uskaltanu ajaa täällä autoa...

    Oli kiva muuten löytää taas yksi Lontoo-blogi lisää luettavaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, musta kans tuntuu etten tuu ikinä täällä autoa ajamaan. Ehkä tosiaan jossain syrjemmällä, mutta Lontoo on ehdoton no no.
      Ihanaa :-)

      Poista