keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

I'm in London!








Ensimmäinen oikea postaus tänne au pair blogin puolelle. Ja täällähän mä olen jo, Lontoossa. Kohta ois tarkotuksena lähtee kiertelee vähän näitä lähialueita ja luultavasti eksymään, räpsiä kotikadustani kuvia ja kävellä ympäri omaa asuinaluetta. Perhe on osoittautunut todella ihanaksi, vielä ihanemmaksi kuin osasin kuvitella. Hoidettavina mulla on neljä ja kahdeksan vuotiaat tytöt sekä kymmenvuotias poika.
Kuvissa esiintyy mun huone ja pääosin keittiö. Rakastan tota keittiötä, kaasuliettä ja pinkkiä teepannua, kokkauskirjoja ja massiivista keittiön pöytää sekä keittiön aivan ihanaa kattoikkunaa, joka itseasiassa näkyy mun huoneesta. Ulkopuolelta voin ottaa vielä kuvia, talo on muuten perus britti rivitalo, mutta aiettä rakastan tätä!
Talouteen kuuluu myös kaksi kissaa sekä (hyiettä) käärme. Käärme on pojan lemmikki ja pysyköön siellä huoneessa, en varmasti koske siihen en mene lähelle en mitään.

Meikätyttö lähtee nyt tutkimaan Kensal Greeniä!

10 kommenttia:

  1. Oi kun ihana blogi, banneri ja ulkoasu ja kuvat ja kaikki on hienoa c: Taidan jäädä seurailemaan!

    http://cowswings.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Oj då, superhieno bloaihe sulla ainakin! : )) Laitan Bloglivinin lukulistalle ja varmaan linkkaan aupairiudesta haaveilevalle kaverille kans.

    VastaaPoista
  3. Voi että, miten söpön brittiläiseltä näyttää toi keittiö :-D hahah, jään seurailemaan sun blogias:) Tässä mun englanninkielinen matkablogi, jos kiinnostaa kattoo

    http://flyingforever.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Oon niin rakastunu tohon keittiöön. Käynpä tsekkailemassa sun blogin myös. :-)

      Poista
  4. Anonyymi6/20/2013

    Voi kun on nätin näköstä :--) lisää kuvia ootellessa talosta ja lähialueesta!

    -elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä just tossa eilen ja tänään kuvailin, ja just laitoinkin tonne lisää. :-)

      Poista
  5. Todella kiinnostava blogi tämä! Voisin alkaa seurailemaan, vaikka ei niinkään muuten kiinnosta aihe silleen, mutta siis iha mielenkiinnosta, vaikka en ite haluis lähtee au pairiksi! Lontoo kuulostaa kivalta paikalta :>

    Itse kirjoitan kauneusblogia, mutta en tiiä kiinnostaako sellainen sua :) Hyvää jatkoa sinne Lontooseen! <3

    www.sussu-bow.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, Lontoo on kyllä nätti paikka :-)! Kerron paljon muustakin kuin auppariudesta täällä. Sun blogi vaikuttaa mielenkiintoselta, seuraan bloglovinin kautta nyt sitä :-)

      Poista