lauantai 29. kesäkuuta 2013

Lettukestit


"Nää letut on maailman parhaita! Sun pitää kertoo mitä laitoit näihin äitille että voin syödä näitä aina!"
Tollaset hetket on kaikista ihanimpia lasten kanssa, ku sielt tulee joku ihan mieletön kohteliaisuus joka piristää koko päivää. Ja lasten suustahan se totuus tulee, joten maailman parhaat letut löytyy tästä osoitteesta.  
Koin muuten perjantaina  kauhun hetkiä. Okei, ensinäkin matkustin yksin pelottavalla yö overgroundilla (jopa kovat 5min) ja kävelin pimeitä  okei nää on kakki tosi hyvin valastu täällä mut taivaal oli pimee katuja pitkin tyhjään kotiin joka on todella pelottava yöllä. Täällä ei ole ketään ja kuulin kokoajan ääniä täältä. Tiedän, että täällä on kissoja mutta säikyin niitä ihan jatkuvasti. Luulis nyt että kun on yksinyksin asunut jo puolisen vuotta ois oppinu sietää kaiken maailman ääniä. Hyvinkäällä ne äänet ei oo pelottavia, täällä se pelottavuus kertaantuu viidelläsadalla ja yhdellä käärmeellä. En voinu pistää mitään elokuvaakaan täysille, koska jos oisin pistäny, en ois kuullu jos murhaaja tulee sisään. Eli en voinu voittaa. Piti vaan nukahtaa.

Ja tää on ajastettu postaus, oon parhaillani kattomassa pride kulkuetta!

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans toi sama, että ei voi laittaa leffan äänii täysille ettei murhaaja pääse yllättämään :Dddd Sulla on muuten todella monipuolisesti ja jollain tavalla kotoisia kuvia, tykkään! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaan on niin yleistä, että se murhaaja tulee ovesta sisään ja tulee murhaamaan sut just kun oot yksin kotona! Kiitos kauheasti. :-)

      Poista