lauantai 22. kesäkuuta 2013

Fazer, pelastit päiväni



Mietittiin äitin kanssa kovin, että mitenköhän sen lähettämä paketti tulee tänne. Pitääkö hakea postista vai miten toimii. Keskiviikkoa äippäli oli sen lähettänyt minulle ja eilen, perjantaina, ovelle koputti postimies ja ojensi paketin minulle. Eli helppoa! Tiedä sitten miten jos en olisi ollut kotona, olisiko paketti jätetty ovelle vai laitettu kirjekuori postiluukusta, että paketti odottaa postissa. Paketista ilmaantui suklaata (joka tuli hyvin hyödylliseksi heti...), salmiakkia, muumi-tikkareita lapsille sekä kirjanmerkki.
Eilinen ei siis todellakaan mennyt putkeen. Ensinäkin niin juhannus ihmisenä ärsytti (ja edelleen ärsyttää) koko juhannus! Joo en jaksa edes selata facebookkia koska muuten kone ois hajalla. Eilen en myöskään saanut tehtyä mitään koska perheen aikataulut muuttu pitkin päivää ja en missään välissä ehtinyt mihinkään. Suklaa siis tuli tarpeeseen, kiitos äippä!
Tänään pääsin kuitenkin ekaa kertaa Oxford Streetille, ja voin todeta, että en enää ikinä mene sinne lauantaina. Täällä alkaa myös Wimbledonit, niin se voi olla osasyynä.
Nyt ihan oikeesti ajatus vaa harhailee ja en pysy tässä tekstissä yhtään, jatkan tyhjän toimittamista ja ostamieni vaatteiden ihailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti