torstai 27. kesäkuuta 2013

Never too old for Disney


Halusin vaan laittaa kuvia ja yksityiskohtia tästä talosta, ja siitä mistä mun päivät suunnilleen koostuu. Selvästi ainakin musta on tulossa crazy cat lady for sure, ainakin mitä näitä kuvia kattelee. Oon täällä ollessani kattonu ainakin noin sata ja kaks (dalmaatialaista) Disneyn elokuvaa. Ei siinä mitään, kyllä hyvä vanha Disney iskee aina. Mm. Leijonakuningas on ollu aika kova sana, niinku myös Kaunotar ja Kulkuri.
Huomenna on perjantai! Huomenna on neljä tuntia enemmän töitä kuin yleensä, huomenna saan enemmän rahaa siis, huomenna pitää ostaa ripsari, huomenna jään yksin isoon taloon kissojen ja käärmeen kanssa, huomenna käyn ensimmäistä kertaa pubissa täällä sekä päätän, että huomenna on hyvä päivä.
Lisäsin kuten, varmaan huomaa, kokoa näihin kuviin ja blogin leveyteen. Nyt aiemmat postaukset ovat paljon pienemmillä kuvilla ja koska olen laiska, en todellakaan jaksa ruveta niitä vaihtamaan. Olkoot!

2 kommenttia:

  1. Sä vaikutat vähän... haikeelta? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen oli vähän uusia asioita mielessä, mitä en ollu ennen ottanu huomioonkaan, niin ehkä se välittyy tästä. :-) Tulevaisuutta vähän mietitty liikaa

      Poista