tiistai 13. elokuuta 2013

Finally that pub crawl


Ideana siis kiertää illan aikana pubeja isolla porukalla pukeutuneena johonkin teemaan. Meillä teemana oli uniformut. Oli enemmän ja vähemmän pukeutuneita ihmisiä. Mutta oli se helppoa saada näyttämäänkin että oli panostanut! Housut löysin primarkista (7 puntaa) ja hatun löysin sellasesta juhlatavarakaupasta (4puntaa), no musta toppi nyt löyty valmiiks, joten helpolla sai näyttämään siltä, että oli panostanutkin jonkun verran! Ei ees Leenan kanssa käyty yhessä ostamassa meiän housuja&hattuja, ja silti molemmilla oli täsmälleen samat! Vähän nauratti kun toisemme nähtiin.
Pubeissa meille oli tarjousjuomia tai koko valikoima -50%, eli ihan halvalla pääsi. Illan aikana oli vissiinkin 6 pubia jotka kaikki kiers, me päästiin viidenteen asti kunnes tuli ihan kamala nälkä ja lähettiin siitä sitten mäkkiin. Oli varmaan aika hyvän näköstä kun kaks armeijakamoihin ja kaks poliisiks pukeutunutta ihmistä kävelee siellä. Päästiin ihan hyvin turistikuviinkin... Etenkin tossa missä näkyy toi koko porukka niin ihan kamalasti turisteja pysähty kuvailemaan meitä.
Hauska ilta kaikenkaikkiaan oli, vaikka aika aikasin lähettiinkin jo pois. Pääsipähän tubella kotiin asti eikä tarvinnu bussissa körötellä.

Ja mä lähden huomenna Suomeen! Tuli vähän äkkilähtö kun eilen varattiin matkat ja onnistuttiin sähläilemäänkin siinä jonkun verran, yllättikö? ja nyt pitäs pakata. Pyykkiä mul on pyörimässä jo toinen koneellinen, salikamat päällä tässä heti tän jälkeen lähössä ja tolle pikkuveljelle pitäis jotain kivaa käydä ostamassa. Huomisesta tulee kiireinen päivä, sillä 12 jälkeen pitäs jo täältä kotoota lähteä lentokentälle päin ja koska minähän en salia skippaa koska pitää vaihdella tubeja siinä reippaasti, että pääsee mahdollisimman halvalla. Heathrow on siis suuntana huomenna, josta Finskin kone ja Helsinki-Vantaalle josta olenkin pian jo kotona! On tosi hämmentävää koska mulla on tällä hetkellä kolme kotia. Suomessa vanhempien luona, sitten oma kämppä ja täällä tämä. Mutta nyt on kiire!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti