sunnuntai 4. elokuuta 2013

Boujis

Hellurei ja hellät tunteet, täällä lähdetään viettämään au pair kaverin synttäreitä! Tekis mieli vetästä tennarit ja farkut päälle, mutta täällä niin ei pääse sisään baariin niin, joten woman the fuck up eli mekko päälle ja korot jalkaan. Huomenna palaillaan taas kunnon kuvilla jostain järkevämmästä kuin tästä asiasta. Pointtina se, että edelleen hengissä ja kunnossa. :-)

6 kommenttia:

  1. Anonyymi8/05/2013

    Täh, ei pääse tennareilla sisään? Miten perus balleriinoilla vai pitääkö ne olla just ne korot?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pubeihin tms pääsee tennareilla, mut jos baariin/klubille haluaa, ei pääse. Usein ite käyn jonkun promoottorin kautta, eli ilmaseks sisään ja ilmasia juomia ja ne on tarkkoja että on korot jalassa. Jos taas ihan itekseen lähtee, maksaa sisään ja näin pois päin, riippuu ovimiehestä/paikasta päästääkö ne sisään ilman korkkareita. Kyllä usein näkee sitten vähän "hienompia" balleriinoja. :-)

      Poista
  2. Anonyymi8/07/2013

    Hei miten toi tollanen promoottorihomma toimii ! ja ootko joutunu ostamaan sieltä paljon baarivaatteita just ton jutun takia ? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aluks täällä liityin kaikkiin "Au pair London" "Party in London" tyyppisiin ryhmiin, ja sinne usein promoottorit laittelee, että "tällöin ois täällä tälläset pileet jne" ja usein sitten tavataan jossain ulkopuolella ja promoottorin nimi on siellä listalla ja porukka pääsee sisään. Sit siel on sellane varattu pöytä, jonne se promoottori/promoottorit tuo juomia ja jakelee kaikille ketkä niitten kanssa on sisään tullu. Missä vaan voi tulla joku promoottori juttelee, esim. mäkin kassajonossa on joillekkin tullu, on kadulla jakamassa välillä flyereitä jne. Mut ite luotan aika paljon enemmän tohon facebookkiin, kun kuitenkin näkee sen ihmisen profiilin jne.
      No yhen "baarimekon" ja yhet mustat korkkarit oon ostanu sitä varten. Shortseissa, siisteissä sellasissakin pääsee sisään jne. Musta perushame ois viel hakusessa ni pystyis yläosii helposti yhdistelee vaikka melkeen aina sama hame oiskin :-). Suomesta kyllä haluun muutamat korot tänne tuoda, sillä niitä löytyy sieltä "muutamat"... :-D

      Poista
  3. Anonyymi8/14/2013

    Okeiii ! Kiitti vastauksesta, pitää ottaa siis fb:n kautta lisää selvää jos asiasta tulee ajankohtanen :) Voi olla nimittäin että ampasen sinne au pairiksi lähiaikoina, ja mua kiinnostaa hirveesti myös nähä millanen yöelämä siellä on vaikka rahaaa ei hirveesti ylimäärästä tuu olemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laittele vaan viestiä meikällekin päin jos eksyt Lontooseen, uusia suomalaisia on aina kiva tavata :-)

      Poista