perjantai 8. marraskuuta 2013

Michael Kilbey


Vika kuva vammaa nyt ja huolella ja sääsin sitä jo sellaset puoltuntii. Luovutin.
Whuu eilinen Michael Kilbeyn "keikka" oli kyl huippuilta eilen. Eksyttiin sen jälkeen Barflyhyn kiitos vaan Elisa... joka osottautu mahtipaikaks. Tosta jäbästä kuullaan vielä, ainakin toivottavasti. Löytyy taitoo ja ulkonäköö. Kaverillani on jotain suuremmanluokan juttua Michaelin kanssa ja se meiät tonne keikalle saikin. Se oli sellanen pubin yläkerta jonne mahtuis ehkä joku 50 ihmistä jos hyvin ängettäis, ja meitä oli siel varmaan 25-30 ihmistä kattomassa. Siellä esiinty kolme muutakin ihmistä, mut me Saran kanssa häippästiin melkeen heti ku ne alotti.
Mulla on myös uus rakkaus. Toi paita mikä mul on päällä! Siin one sellaset rennot olkapäät nätisti pitsiä sekä yläselkä mitä ei tietysti tossa kuvassa ollenkaa näy. Nautin kyllä siitä et voi lähtee baariin rennosti farkuissa ja kivassa paidassa eikä aina tarvii vetää niit korkoi jalkaa ja mekkoa päälle. Onhan seki kivaa mutta ei todellakaan aina jaksa. Tää on paljo rennomaa ja kivempaa.
Eilen tosiaa Barfly kutsu viel Camdenissa ton jälkeen ei siel mitenkään älyttömästi ihmisiä ollu ku oli kuitenki torstai. Ihan tarpeeks kuitenki. Saatiin bileet pystyyn joittenki ranskalaisten jäbien kaa sinne ja vallotettiin tanssilattia. End of story.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti