torstai 28. marraskuuta 2013

"Kaikki zone 2:sen ulkopuolella on pöndee"



Koska musta toi tuntu niin pieneltä ja mitättömältä paikalta köhköh niin mitäköhän tosiaan sanon siihen kun meen takas Hyvinkäälle. Viimeks siellä käydessäni repesin ihan ääneen kun siitä läpi ajettiin. Nauroin myös ihan älyttömästi sille, kun Suomeen laskeuduttaessa ei näkyny mitään muuta kun puita. Siis hyvä asiahan se on, mutta nauratti, että "tässä on Helsinki. Tässä on suomen pääkaupunki". Ihanahan siellä niiden puiden keskellä todella raikkaassa ilmassa on olla. Joutuu varmaa muutamat hengenahdistukset vetää ku sinne palaa.
Asiahan kuitenkin oli tää Richmond. Paikkana se on kauheen mukavan olonen mitä siellä pari kertaa käyny. Mutta vaikka toi on "Lontoota" niin ei toi oo ihan oikeesti Lontoota. Jos asut Richmondissa, et asu Lontoossa vaan Richmondissa. Siis keskustaan miten ikinä sen keskustan täällä määrittääkään menee sellaset 40min vissiinki, ei paha tosiaan. Riippuu ihan mihin päin Lontoota haluaa mennä. Mutta siis vaikka just Leicester Squarelle menee vissiin ton verran aikaa, mulla menee ihan viereiselle asemalle Piccadilly circukselle tubella itelläni 21min. Kävelyetäisyydet ihan keskustassa on paljon lyhyemmät kun mitä yleensä ihmiset olettaa. Ja turistina ollessa kannatan sitä kävelyä joka paikkaan tai bussilla menemistä niin näkee samalla kaupunkia eikä tarvitse tuhlata aikaa tubessa seinien pällistelyyn. Kesällä etenkin on paljon mukavampi kävellä tai mennä bussilla, sillä tubeissa ei siellä maan alla ole ilmastointia toisin kuin busseissa ja siellä on aivan tuskaisen kuuma. Voi vaan kuvitella sen ruuhka-aikaan kun ihmisiä ahtautuu niihin pikkuputkiloihin kokoajan ja kesän kuumuus lämmittää vielä enemmän. Ei ollu mitään herkkua tosiaan!
Edelleen toi Richmond reissu vaikka nyt vähän eksynkin aiheesta kymmenen kertaa ennenkun pääsen siihen... Mutta toi oli hyvinhyvin pelottava paikka yöllä. Ihanku joku kunnon murhakulissi. Poliiseja nähtiin myös matkalla ja ne viel sopivasti tutki puskia taskulampulla. Olin ihan varma, että kohta sieltä puskasta hyppää joku murhaaja ja tappaa meiät. Onneks ei kuitenkaan käyny niin ja pääsin hengissä sieltä vielä ihan kotiin astikin. Ja kaikkihan tietää kuinka leffoissa ja sarjoissa on niitä paikkoja joen vieressä, siinä sillan kupeessa sellanen paikka mistä työnnetään auto veteen ettei kukaan vaan löydä sitä ja ruumis vielä takakontissa? Joo niin siinä oli kyl ihan sellanen tilanne päällä selvästi. Siel poliisiauto oli myös rannassa ja tutki kaikkee mahollista. Tossa keskimmäisessä kuvassa siellä näkyy sellasia mustia hahmoja ja siit tulee valo kohti kuvaa niin ne oli niitä poliiseja jos sattuu kiinnostamaan.
Richmondissa oli kyllä niiin kivan näkösiä ravintoloita, että on pakko kyllä sinne vielä päätyä sekä vihdoinkin jos sinne Richmond parkkiin pääsis. Se on ollu tän viikon tavotteena mut viikonloppu oliki vähän rankempi kuten koko viime viikko  ja olin kokoajan menossa johonkin. Tällä viikolla on sit otettu viimeviikon univelkoja takaspäin ja huomenna voi taas pirteenä lähtee viinin kanssa viikonloppuun.

// I wrote a lot of nothing so I just try to stay in point.
These photos are from my visit to beatiful and scary Richmond. Okey it is only scary by night and when there is def some kind of killer hiding somewhere. 
Now I feel like I don't have anything to say cause I am sooo tired from last week. Last week I was going like nonstop almost without sleep and this week I haven't done anything else than laying in bed. Waaaay to go! But tomorrow is friday and weekend whoopwhoop. Tomorrow we are also having little gossip group with my girls. And then "maybe" pub after that. 
This text is making no sense so maybe I should stop. My brain is just not working anymore at all.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti