torstai 17. lokakuuta 2013

Tatskamessut



Eli tuolla tatskamessuilla jotka oli jo syyskuussa (27.9-19.9) olin lauantaina ja sunnuntaina töissä, ja olihan taas kokemus. Juttelinpa hetken Ami Jamesin kanssa! Jos jollekkin tuntematon nimi, niin omistaa puolet Love Hate Tattoo liikkeestä ja on mm. tuttu Miami Inkistä ja NY Inkistä. Olihan se pakko päästä näkee mies vaikka töissä olikin.
Tuolla ois voinu viettää vaa aikaa ja muuten vaan olla ja seurata kun nää taiteilijat tekee hommiaan. Ihan uskomattomia tatskoja näky joka paikassa ja tatuointikuume vaan kasvo entisestään. Onneks on nyt ilmaset liput ens vuodelle, eli pakko varmaan tulla käymään Lontoossa ens syksynä.
Kuvia ei sen ihmeemmin tullu otettua ku ei ois varmaan kauheen fiksulta näyttäny jos oisin käppäilly työnekijäliivi päällä siellä ja kamera kädessä, heh. Joten tyydytään nyt näihin kuviin joita mulla tässä on.
Toi messu järjestettiin Tobacco Dockilla joka oli kans itessään siellä sisällä tosi upeen näkönen. Siel oli tunneleita ja se oli sellanen vanha tiilinen rakennus jossa oli paikoittain aivan pirun kylmä. Siellä järjestetään vähän useemminkin messuja yms, viime viikonloppuna oli Scandinavian Show mistä löyty kaikkee pohjoismaajuttua ja ruokaa, en vaa valitettavasti ikinä päässy sinne asti... miksköhän.

2 kommenttia:

  1. Ei oo tosikaan miten siistiltä tuolla näyttää! Mä en oo koskaan päässyt/saanut ikaseksi lähteä tatskamessuille eikä leimojakaan vielä kropasta löydy vaikka on vuosikaudet kuumotellut. Ehkä mä kaivan jotkut messut täältä Kiinasa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nojoo sieltki tosiaa varmaa löytää vaikka mitä messuja joten eiku ettimään! Itellä on kolme tatskaa joist yks on viel kesken, loppuun teen sen ku palaan Suomeen :--)! Mut siitä vaan, kyllähän toiki kokemus on.

      Poista