torstai 5. joulukuuta 2013

Tossa eilen kävin Iriksen koulunäytelmää kattomassa aamulla ja voiettä oli ne vaan niin sulosia kaikki! On mulla "parempiakin" kuvia, mutta en viiti muitten lasten kuvia tänne julkasta niin laitoin tälläsen. Iris oli kyllä niin onnellinen kun tulin kattomaan tota. Se on muuten nyt virallisesti julistettu maailman ihanimmaks ja sulosimmaks lapseks mitä maailma päällään kantaa. Iris on syy mistä tiedän, että todellakin haluan lapsia tulevaisuudessa. Ja jos Iriksen kanssa kuljetaan jossain niin mua luullaan aina sen äidiks? No teinimamma, olin 15v kun Iriksen sain. Onhan toi mahollistakin, mutta en nyt menis sanomaan. Mut se on mun pikku apina ainiaan ♥! Sitä tulee täältä ehkä eniten ikävä.
Ajattelin muuten eilen illalla, että tänään oisin tehny "päivä au pairin matkass" postauksen, mutta nukahin vahingos melkee kuudeks tunniks ni se vähä jäi... Eihä mulla tänään oiskaan ollu mitään tekemistä ei. Huomenna sit parempi yritys...

// Yesterday I went to see one of my hostkids school christmasplay and all of the kids were soooo adorable. Iris was so happy that I went there. She is btw the cutest kid that I've ever met. She is the reason why I know that I wanna have kids someday. She is my cute little monkey. Aaaand where ever we go just two of us, everyone thinks that I'm her mom... Well I could be teenmom. I will miss her so much when I leave, she will always have part of my heart.
Yesterday evening I was thinking that I could do "day with au pair" post but then today I fell asleep for almost six hours. Wellthenmaybenooot. Like I wouldn't have better things to do than sleep? New try tomorrow.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti