sunnuntai 29. syyskuuta 2013

CITYFARM



Oltiinpa tyttöjen kanssa tuolla muutamia viikkoja sitten kaupunki farmilla. Oli kyllä lievä pettymys. Noissa kuvissa on suunnilleen kaikki mitä siellä oli. Puuttuu vaan muutama kana ja pari kania, petyttiin siis kovin! Tota retkeä suunniteltiin ihan hirveesti, ja mietittiin mitä kaikkia eläimiä saatetaan nähä ja tossa se sit oli. Mulle enemmän pettymys oli se, että noita lapsia ei saanu pidettyy viihdytettynä kauheen pitkään. Piti keksiä lisää tekemistä, hah.
 Tän viikonlopun oonkin ollut Lontoon tatskamessuilla töissä, ja voi jukupätkä kun taas on kymmenentuhatta tatuointia pyörimässä päässä. Niihin messuihin palaan muutamien kuvien kanssa kyllä vielä. Ei siellä töissä ollessa kamalasti viittiny leikkiä fanityttöä ja räpsiä kuvia kaikesta ja unohtaa työt.
Oli myöskin viimenen viikonloppu "teini-ikäsenä" sillä nineteen vaihtu toiselle kympille ens keskiviikkona. Onhan se jo aikaki. Nyt tuntuu siltä, huomenna aamulla oon taas kauhusta kankee ja mietin etten halua olla aikuinen. Vaikka kuulemma oonkin "sielukas vanhus nuoren ruumiissa".

Cheers! ♥

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanoita. Harmi että retki olikin pettymys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, jotenki oottaa Lontoolta aina vähän enemmän :-)

      Poista