tiistai 15. lokakuuta 2013

Tuhat ja sata kuvaa mun lempi paikasta

Älkää skrollatko näit kuvii vaan sillai jeejee kuvia vaikka niitä on monta ja monta, aistikaa niitten tunnelma, kuvitelkaa että ootte tässä mahtavassa paikassa! Kuvitelkaa veden liplatus ja lintujen laulu ja kaikista tärkeimpänä, hymyilkää kokoajan ja miettikää kuinka onnellisia ootte tällä hetkellä.


Tää viimenen kuva havainnollistaa noitten puitten kokoa aika todella hyvin, ja ei en ole blondi vaan seuralaiseni tältä päivältä hyppi kuvassa. Kyllä, sain kuvia samalta päivältä! Ehkä niit kuukauden takasiakin ois kiva laittaa, haha! Rakastan tätä kaupunkia ja sitä, että voin tulla johonkin mistä näen koko kaupungin allani. Joku jonne voi istua ja hiljentyä ja vaan olla hetken. Lukea kirjaa tai kuunnella musiikkia tai olla vaan hiljaisuudessa. Mulla ei löydy sanoja tälle paikalle, se on niin maaginen ja salaperäinen. Se on arvaamaton mutta kuitenkin niin lohduttavan oloinen. Rakastan tota ihan mielettömästi, ja tuolla käymisen jälkeen on niin mukava palata aina cityyn kun mieli on tyhjennetty. Tuolla ei liiku paljoa ihmisiä ja siellä on niin paljon koskematonta luontoa. Toivon vaan, että ehdin nähdä ton paikan lumen alla ja rakastua uudestaan. Pakko kai myös joku kevät tänne tulla kun toi puhkee kukkaan ja kaikki mielettömät värit tulee esille.
Oon viime päivät kulkenu tääl ihan hymyssä suin, ollu onnellinen ilman mitään loogista syytä, nauttinut sateesta sekä auringonpaisteesta. Rakastanut joka hetkeä jolloin olen ollut liikkeellä jossain ja miettinyt kuinka vaikeaa täältä tosissaan on lähteä. Hei kaikki rakkaat siellä Suomessa, muuttaisitteko tänne ja toisitte hyvää raejuustoa mukananne?
Peace out

2 kommenttia:

  1. Lontoossa on ihania puistoja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mut en oo minkään paikan kanssa tuntenu tällästä "yhteenkuuluvuutta". On myös tosi hienoa, että kaupunkiin on jätetty näin paljon rakentamattomia alueita :-)

      Poista