tiistai 12. marraskuuta 2013

unpublished



Löysin muutaman tosi mielenkiintosen kuvan koneelta siltä ajalta ku kävin hmm elokuussa Suomessa. Ja nää oli julkasukelposimmat... Heh. Kohta oon taas noiden apinoiden kanssa. Oh god.
Oon tässä parin päivän aikana miettiny näitä ku kaikki puhuu "au pair kiloista" ja on se oma painoki varmaa parilla kilolla lisääntyny. Ja ollaan pohdittu et mistä nää kilot johtuu, ja päädytty siihen, että joka maassa on omat syynsä. Jenkeissä pikaruoka, Ranskassa kahviloissa ravaaminen, Italiassa se pasta ja pizza ja täällä se on mikäs muukaan kun kuningas alkoholi. Se pubikulttuuri kyllä vaikuttaa täällä aika vahvasti arkipäivään. Sillä jos ei käy pubissa saa aikalailla olla yksin. Se on se mitä iltasin tehään jos johonki mennään. Käydää eka pelaa vaikka sulista ja siitä pubiin. Kaiken kukkuraks se pubiruoka on semihalpaa ni useemminki tulee jaettuu joku nacho lautanen tai jotain muuta. Sitä aluks koitti välttää mut siihen vaan ajautuu. Joten "onneks" pääsee takas Suomeen ja saa oman kämpän jotta voi mielummin kattoo vaikka leffaa ja juoda teetä kun lähteä pubiin ja tuhlata koko omaisuus juomiseen.
Täällä se juominen ei oo sitä Suomen tavoin humalanhakusta juomista, juomatki mitä yleensä juo on sitä 4-4,5% ja niitä juodaan se 1-3 pinttiä. Tai tilataan kavereitten kesken kannu joka paikasta riippuen riittää 3-5 lasilliseen yhteensä. Hintaa tollasilla kannuilla on tosiaan koosta riippuen 8-15 puntaa yleensä. Esim. O'neillsissä tollanen kannu riittää just johonki 5 lasilliseen ja maksaa 12.95-13.50 puntaa riippuen mitä juomaa ottaa. Pimm's ja winter pimm's on ihan lemppareina haha. Tälläst aika brittiläistä juomaa siis. Tää on pelottavaa et tietää näistä enemmän ku joistain turistikohteista. Saati sit käyny näissä turistikohteissa. Kuukaus jäljellä. Tasan.

Ajattelin tehä myös tälläsen pienen englanninnoksen what...mikä? jotta ihanat ystävät tääl tajuu jotain. En jaksa panostaa siihen niin paljon joten virheitä löytyy! Se on vaan suunnilleen. Kuka sanoo et toi mun suomenkielinenkään teksti on oikein?? :--D

// Some photos when I visited Finland like 2,5 months ago... Just found them on my computer and was thinking that not for long till I am going to be again with my monkeys. Someone can call them my friends but I don't know about that... :-D And these photos were the most  appropriate to publish.
Me and few of friends have been thinking what is the reason why almost everyone gain weight while being au pair. And we thought that it is different reason in every country. In here it is defenitely alcohol. And why? Because of such strong pub culture. At first I was trying to avoid going to pub but it is lonely life... Here "let's do something" means automaticly going to pub or "let's have coffee someday" means let's go have pint of beer. Or pimm's.
I know more about pitcher prices and sizes than all the tourist things... And that is kind of scary haha. And I have only one month left.

And this is the first time I wrote also in english, and I know it is not perfect. So what? This is fot you my friends in here London ♥ you guys are amazing :--)

1 kommentti:

  1. Hello! Käy checkaamassa blogini ja liity lukijaksi, jos tykkäsit :)
    http://beautythroughbrokenglass.blogspot.fi/

    VastaaPoista