keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Joskus on kiva leikkiä

Nimittäin "valokuvaajaa". Pistän kuvia kehiin siis.


Misa pyys mua ottamaan muutamia kuvia johonkin sen juttuun ja mulla ei vieläkään oo oikeen käsitystä, että mihin. Vois varmaan kysästä haha! Mut tuol on tällä hetkellä parhaimmat syysvärit joka paikassa ja lehdet vihdoinkin alkaa putoilla puista kunnolla. Tai siis viimesen kuukauden on lehtiä ollu maassa niin paljon et ihan ihmetyttää et mistä ne kaikki voi oikeen tulla, mut silti tuntuu et puut on ollu edelleen täynnä niitä. Mitään logiikkaa tässä asiassa nyt ollenkaan.
Täällä lehdissä ei tunnu olevan samanlaista kirjoa kun Suomessa. Tai täällä niiiiin suuri osa lehdistä on sellast hailakan keltasta, vaaleen ruskeeta. Joko oon nyt päässäni maalaillu Suomen syksystä joka vissiin koettiin reilu pari kuukautta sitten haahahahhaahha jotain maailman kauneinpia kuvia päähäni tai sit Suomessa se syksy on vaan perkuleen kaunis.
Tosiaan vielä naurattaa noi Suomen kelit. Katotaan kahen viikon päästä kun tähän aikaan alkaa viimenen Lontoon yö ja aamulla torstaina ois oltava ulkona tosta ovesta 6.30...
Mihin tää aika on menny? Mietin tota samaa varmaan kuumeisesti itkien pubissa kahen viikon päästä kun tajuun et mulla on vielä yli puol omaisuutta pakattavana. Tuntuu myös et täält on pahempi pakkaa pois kun tänne tullessa, jaa miksi? No siksi koska nyt täältä joutuu pakata kaiken. Tänne pysty pakkaa vähän toisella kädellä, silmät ummessa ja parilla vikalla minuutilla. Nyt joutuu pakata aivan koko omaisuuden jota tuntuu et on keertyny enemmän ku mitä voi ees kuvitella. Ja silti tuntuu et täällä ei oo mitään. Hmph... On tää elämä taas niin saakelin vaikeeta. Ehkä alotan pakkaamisen jo tossa ens viikolla ennenku Sonja tulee tänne ettei jää viimetinkaan kun se lähtee tiistaina samalla viikolla minä mä torstaina. Hyvä vitsi toi ajoissa pakkaaminen jälleen. Nevahöörd siitä.

//Just wondering colours of the autumn and thinking that in Finland we have way prettier autumn. Which by the way was like two months ago in there and in here it is right now. Even though it is getting seriously colder.  But I am still enjoying these kind of weathers... Can't say the same thing in two weeks when I am going back to Finland. Please nononono, there is like -15 and snow. Or maybe I am over reacting. 
In two weeks I am packing in a panic cause I need to leave the house 6.30 in the morning. I am like the worst packer ever, I always do it in last minutes. And it is really hard to pack now when I am going back cause I need to pack everything that I own. I can't leave anything here. At the sametime it brakes my heart to say so, cause it really means that I am not coming back... Maybe some day...
And maybe for that reason I won't pack early cause I don't wanna face the fact that I need to go back. Not ready to say goodby yet. Or ever.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti